Word nu lid
Fashion/trends

Dit zijn de fashiontrends voor de winter

2 december 2021

blog_winter

Omdat het voorbije jaar in teken stond van loungewear, verdient onze kledingkast deze winter een upgrade! Met kleuren als wit en goud geef je de grauwe winterdagen net dat tikkeltje meer glans. Als het buiten vriest dat het kraakt, blijf je wellicht liefst in je bed liggen. Knus onder je dikke dons! Maar met de feestdagen in zicht, moeten er uiteraard heel wat kapsels onder handen genomen worden. Nestel jezelf in een dikke, oversized pull. Bijna even warm als je deken én absoluut trendy in het najaar en de winter. Net als de klassieke ruit en de wollen truien. Laat die winter maar komen!

trends-winter-nl_002

Voor Haar

Puur goud 
Ze zeggen weleens dat accessoires de lijm zijn van je garderobe, maar niet zo handig als je de hele dag haren moet wassen, knippen en brushen. Geen zorgen, want de golden touch steek je gewoon in je outfit. Wat dacht je van een gouden top, blazer of jurk? Als dat té  opzichtig is, kun je altijd voor een subtielere twist gaan: een gouden riempje of laarzen met gouden glitters.

 

Gossip Girl 2.0
De comeback van het jaar: de plooirok. Kort, lang, gestreept of met ruitjes: alles kan en alles mag. Trek hoge laarzen aan of een elegante veterschoen om je outfit helemaal af te maken.

 

Comfy én sexy
Als kapper leg je op een dag wel wat kilometers af, dus lief zijn voor je voeten is van levensbelang. Een van de grootste misvattingen: dat comfy schoenen lelijk zijn. Wat dacht je van kniehoge lederen laarzen zónder hak? Of ga voor een loafer met een extra dikke zool. Ze geven je bakken zelfvertrouwen!

 

Sneeuwwit(je)
Iederéén droomt van een witte kerst, en daar sluit een van dé trendkleuren perfect bij aan: wit. Ga voor een crispy white look door je helemaal te hullen in ’t wit, of trek een mooie witte blazer, een broek of een paar laarzen aan.

 

Waanzinnig wollig
De comfy wollen trui is een absolute must-have om de winter goed door te  komen. Maar de breisels van 2021 zijn net dat tikkeltje anders dan de vorige jaren. Typisch voor deze winter: opvallende kleuren, vrolijke prints, bijzondere cut-outs en unieke modellen.

trends-winter-nl_003

Voor Hem

Meer leer, please
Haal je leren jassen, broeken en hoeden maar uit de kast want in de winter mogen ze ein-de-lijk weer! De echte durvers mogen all the way gaan en hun hele outfit samenstellen met lederen items. Maar zelfs met een subtiele touch (een lederen mouwtje of een sober T-shirt met een opgestikte zak in het leer) ben je helemaal on trend!

 

Een beetje (imitatie)bont
De dames pronken er al langer mee, maar nu is het ook de beurt aan de mannen: de faux fur jas is zowat de koning van de catwalk! Ideaal om aan te trekken als je tussen twee klanten door een blokje om wilt wandelen. Heerlijk warm en ongelooflijk trendy. 

 

Shipster
De zee is al sinds jaar en dag een inspiratiebron voor de modewereld. Eerst was er de peacoat maar nu mag je nog een stapje verder gaan, met vissersmutsen en Bretonse truien. Shipster, heet die nieuwe trend: een combo van ship en hipster.

Onze Partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314