Word nu lid

Coach Belgium

coach-belgium

Investeer in je toekomst met opleidingen van de Febelhair Academy.

De opleidingen van Febelhair Academy worden georganiseerd in de 6 opleidingscentra van Coach Belgium (Antwerpen, Roeselare, Brussel, Namen, Gosselies en Luik). De Coach-centra zijn voorzien van zalen die speciaal voor kappersopleidingen zijn ingericht. Daarom is Coach dé partner bij uitstek van Febelhair voor de logistieke organisatie van de opleidingen. Coach zorgt bovendien voor administratieve ondersteuning en beheert de inschrijvingen, de aankoop van oefenhoofden en de opvolging van de opleidingen.

 

Lid worden bij Coach

Wil je genieten van onze interessante en kwaliteitsvolle opleidingen? Vraag je lidmaatschap aan via www.coachbelgium.be. Vul je gegevens in, registreer je en klik door om je lidmaatschap aan te vragen. Daarna ontvang je een betalingsuitnodiging van Coach. Zodra jouw lidgeld wordt ontvangen, krijg je een bevestiging en heb je toegang tot de online kalender met alle opleidingen.

 

Ledenvoordeel

Coach biedt een gratis lidmaatschap van een jaar aan de werkgevers die lid zijn van Febelhair en UNIZO én die een medewerker lid maken bij Coach.

Dit voordeel is enkel voor kappers met personeel.

 

Meer info

Coach kan je bereiken op 02/344 88 07, via mail info@coachbelgium.be of online op www.coachbelgium.be.