Word nu lid
Growth

Met Qlick naar Thailand

30 augustus 2023

qlick

Enkel wanneer je goed geworteld bent, met de veerkracht om jezelf steeds weer op te laden, kan je je als leider ten volle ontplooien. Wie trouw blijft aan zichzelf, zal de energie vinden om elke nieuwe dag met impact aan te pakken. Daarom organiseert Qlick dit unieke seminarie in Thailand waar jij je persoonlijk leiderschap zal ontwikkelen zodat je beter stand kan houden in deze uitdagende tijden.

 

Persoonlijk leiderschap vertrekt vanuit de veronderstelling dat leiderschap voortkomt uit een diep inzicht in je eigen sterktes en ontwikkelingsgebieden. Elke ondernemer krijgt te kampen met verschillende invloeden van buitenaf. Dat creëert stress en spanning die in deze snel veranderende wereld veel ziektebeelden oproepen. 

 

Tijdens deze Engaging Leadership Retreat op het eiland Phuket tussen 28 februari in 6 maart 2024 kom je dichter bij jezelf als leider.

 

Je zal je talenten ontwikkelen en je kracht als leider ontdekken. Je zal het belang van een gezonde dosis veerkracht weer ontdekken en terug naar huis gaan met een duidelijk actieplan.

 

Je bent niet alleen ondernemer, maar ook ook partner, ouder, zoon/dochter, vriend, … Al deze rollen beïnvloeden elkaar en bepalen jou als individu. Tijdens het seminarie gaan we na hoe dat precies werkt voor jou en hoe je je publieke en privé rollen naadloos op elkaar kan afstemmen. Jouw winst? Een toename aan kracht, zelfzekerheid en bewustwording!

 

Het programma van zes dagen is opgesteld om je opnieuw in contact te brengen met jouw effectief en krachtig leiderschap.

 

 

Iets voor jou?

 

Het Engaging Leadership Retreat doet je ongetwijfeld deugd. Vooral als je:

 

 1. Je leiderschap naar een hoger niveau wil brengen
 2. De drukte even wil achterlaten om tot nieuwe inzichten te komen
 3. Tijd voor jezelf wil nemen om nieuwe acties te ondernemen

 

Wat kan dit voor jou betekenen…

 

Als individu:

 

 1. Het beste uit je leven halen
 2. Balast loslaten om nieuwe dingen toe te laten
 3. Ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap
 4. Meer veerkracht ontwikkelen
 5. Bewust keuzes maken

 

Als ondernemer:

 

 1. In je volle kracht komen te staan
 2. (Opnieuw) voeling krijgen met jouw innerlijke leider
 3. Je doel zuiver stellen
 4. Reflectietijd om knopen door te hakken
 5. Fysieke afstand nemen om je dichter bij je missie te brengen

 

Onze Partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314